Oli Son Naava

L’oli de Son Naava és un dels productes de kilòmetre 0 que pots trobar entre les més de 2500 referències a #AgromartBalear.

Son Naava està ubicat a Montuïri, envoltant la zona arqueològica i talaiòtica de Son Fornés. Un lloc emblemàtic ple de riquesa històrica que fa que el sòl sigui abundant amb molts d’aspectes.

Les oliveres son de la família Arbequina amb un sabor aromàtic terrós. Aquests tipus d’arbres, floreixen als estius secs i alcalins de calor i de sec. El sòl de Son Naava és ric en calci i té un nivells de Ph baix que ajuda a la producció d’un oli d’oliva verge extra especial. Es produeixen uns 12.000 litres d’oli d’oliva anuals.

Utilitzen una agricultura biodinàmica supervisada per Demeter. És un mètode de cultiu que asseguren que el sòl es nodreix de manera natural sense utilitzar productes químics.   

Les organitzacions ecològiques Demeter i Oil of Mallorca l’analitzen abans d’embotellar-se.

Per tant, els olis Son Naava tenen el segell de certificació Demeter. Aquest segell garanteix la màxima qualitat  dels productes cultivats en una agricultura biodinàmica, per persones totalment compromeses amb la natura.