Coca de Ruibarbre

La nostra #Agromartera Xisca Segura ens va enviar una foto de la coca de ruibarbre que va fer la seva amiga.

Pastel de Ruibarbo


INGREDIENTS para la base

  • 200g de farina
  • 100g de mantega
  • 90g de sucre
  • sal
  • 1 ou

INGREDIENTS per el farcit

  • 800g de ruibarbre
  • 80g de sucre
  • 3 ous
  • ralladura de mitja llimona
  • 200g de nata


Elaboració

Per fer la base, hem de mesclar tots els seus ingredients fins aconseguir una massa compacta. Es recomana deixar-la dins la gelera durant mínim 1 hora.

Un cop refredada la masa la dividim en 2 parts per poder farcir-la. Li donam forma i l’enfornam durant 15 minuts.

Per fer el farcit:

  1. Tallam el ruibarbre i l’empolvorem amb sucre, deixam reposar durant 1 hora
  2. Mesclam els ous, la nata, la sucre i la ralladura de llimona
  3. Repartim el riubarbre per damunt la base de la massa
  4. Afegim la mescla de la nata amb els ous, sucre i llimona.
  5. Tapam el facit i enfornam durant 45 minuts
  6. Deixam refredar i gaudir

També la pots decorar amb ametlles i sucre


Beneficis del Ruibarbre

El Ruibarbre té un alt contingut en fibra. Ajuda a aliviar el mals d’estòmag i calma refredats.

Conté vitamina K, la cual ajuda al creixements dels osos i ajuda a reduir el mal neuronal del cervell. També conté vitamina C que lluita contra les infeccions i és antioxidant

És una gran font de minerals ja que conté: magnesi, ferro, potasi, fòsfor i calci.


BON PROFIT #AGROMARTERS