Gató amb gelat
Ingredients recepta gató amb gelat
- 6 ous
- 200gr sucre
- pell de llimona
- 200gr d’ametlla picada
- gelat d’ametlla Agromart
Elaboració gató amb gelat
1.
Aromatitzam el sucre amb la pell de la llimona.
2.
Separam els vermells d’ou i pujam el blanc al punt de neu.
3.
Mesclam el vermell d’ou amb l’ametlla triturada i el sucre.
4.
Untam el motllo amb un poc de farina i saïm perquè la coca no s’aferri.
5.
Posam la mescla al motllo i l’enfornam a 180 °C durant mitja hora. Ho servim acompanyat de gelat d’Agromart.
Bon Profit!
La cuina de
Maria Verger
Les receptes són com les instruccions de vol, ens porten els aliments i ingredients a meravellosos plats. I gràcies a la bona mà en la cuina de María Verger, podem oferir-te una especial selecció de receptes.