Sopes Mallorquines
Maria Verger ens ensenya a preparar una recepta típica de la cuina mallorquina, senzilla i saborosa, que es pot fer tot l’any.
Escaldums de Pilotes
Maria Verger t’explica pas a pas l’elaboració d’aquesta recepta d’escaldums. És molt senzilla i, com podreu comprovar, deliciosa.
Escabetxo de gató
Maria Verger ens ensenya aquesta recepta de peix en escabetx casolà. És molt senzilla i tradicional, es pot elaborar amb qualsevol peix al teu gust.
Albergínies torrades amb “Feta” i nous
Les albergínies torrades, la simplicitat feta plaer. Maria Verger ens porta aquesta recepta per gaudir cuinant i menjant. En només mitja hora tenim un plat de 10.
Coca de pebres torrats
Maria Verger ens dóna la recepta per elaborar una Coca de pebres torrats mallorquina. Aprèn a fer aquesta delícia de manera fàcil, pas a pas.
Conserva de tomàtiga
Avui la Maria Verger ens porta una recepta molt ràpida i d’una elaboració super senzilla. Una manera de donar ús al deliciós tomàquet per poder-lo gaudir durant tot l’any.
Confitura d’albercocs
Una recepta molt senzilla i fàcil de fer a casa per treure tot el partit a aquesta deliciosa fruita de temporada: l’albercoc. Endolceix els teus esmorzars i berenars de forma natural.
Recepta de Coca de taronja
Amb aquesta simple recepta obtindràs un resultat deliciós en un temps rècord. Dolç, esponjós i saludable. Que ho gaudeixis!