Tumbet amb ous fregits
Descobreix la deliciosa recepta de Tumbet Mallorquí amb Ous Fregits d’Agromart. Una recepta tradicional i fàcil de preparar que et sorprendrà.
Pastís de coco
Descobreix la recepta de pastís de coco fàcil de na Maria Verger. Sorprèn a la teva família i amics amb aquest deliciós pastís fet a casa.
Paella de Bacallà
Descobreix la deliciosa recepta de paella de bacallà de Maria Verger d’Agromart. Un plat tradicional amb un toc modern per a gaudir amb família i amics.
Greixera de faves i pèsols
En aquesta recepta s’aprofiten al màxim les verdures. És un plat molt senzill, amb molt pocs ingredients i deliciós si us agraden les faves tendres.
Cuinat de mongetes
Et mostrem com elaborar unes riques mongetes amb verdures. Fesols o mongetes són varietats de plantes lleguminoses que des de fa milers d’anys són bàsics en l’alimentació.
Frit de pastanagues
Una desconeguda recepta de frit de pastanaga morada, també coneguda com safarnària. Aquest tipus de pastanaga té un cert toc picant i és una mica menys dolç que la pastanaga taronja.
Pollastre amb verduretes
Aquesta és una recepta molt fàcil, senzilla ia l’abast de tothom, fins i tot d’aquells que normalment no cuinen, animeu-vos a tastar-la i us encantarà… Aquest pollastre es fa pràcticament sol!
Sopes Mallorquines
Maria Verger ens ensenya a preparar una recepta típica de la cuina mallorquina, senzilla i saborosa, que es pot fer tot l’any.
Escaldums de Pilotes
Maria Verger t’explica pas a pas l’elaboració d’aquesta recepta d’escaldums. És molt senzilla i, com podreu comprovar, deliciosa.
Escabetxo de gató
Maria Verger ens ensenya aquesta recepta de peix en escabetx casolà. És molt senzilla i tradicional, es pot elaborar amb qualsevol peix al teu gust.
Albergínies torrades amb “Feta” i nous
Les albergínies torrades, la simplicitat feta plaer. Maria Verger ens porta aquesta recepta per gaudir cuinant i menjant. En només mitja hora tenim un plat de 10.
Coca de pebres torrats
Maria Verger ens dóna la recepta per elaborar una Coca de pebres torrats mallorquina. Aprèn a fer aquesta delícia de manera fàcil, pas a pas.