hamburguesa de carabassí
Ingredients recepta hamburguesa de carabassí
- 1 carabassí
- mitja ceba
- 1 all
- 1 ou
- 4 cullerades de farina
- 40gr de formatge ratllat
- sal i pebre bo
Elaboració hamburguesa de carabassí
1.
Ratllar un carabassí i mitja ceba. Picar un all en trossets petits i integrar-ho amb la resta d’ingredients dins un recipient: les 4 cullerades de farina, un ou i uns 40-50 grams de formatge ratllat. Afegir-hi sal i pebre bo al gust.
2.
Escórrer la mescla amb les mans a fi d’eliminar l’excés d’aigua del carabassí i la ceba.
3.
Donar-li forma i fregir dins una paella amb molt poc oli d’oliva. Al principi, volta i volta a foc fort per fer una crosta a l’hamburguesa. Després, a foc lent perquè es facin per dins.
4.
Aquestes hamburgueses de carabassí són ideals per acompanyar amb ensalada, tomàtiga amb burrata o un trempó!
Bon Profit!
La cuina de
Maria Verger
Les receptes són com les instruccions de vol, ens porten els aliments i ingredients a meravellosos plats. I gràcies a la bona mà en la cuina de María Verger, podem oferir-te una especial selecció de receptes.