Elaborat de forma artesanal amb peix tallat, assecat i conservat amb oli d’oliva.
El Peix sec és essencial per a l’ensalada pagesa.
Troba’l a Agromart.
Heu tastat mai el peix sec?
Aquest producte s’elabora de forma artesanal: primer es trinxa el peix (sol ser mussola o ratlla) i es posa en salmorra unes hores.
Després, es deixa assecar penjat a l’aire lliure, amb la brisa mediterrània.
La tradició diu que s’ha de penjar a les branques d’una savina, perquè el sol de Formentera en faci la resta.
En estar sec, el peix s’esmicola manualment i es conserva amb oli d’oliva dins pots de vidre.
Essencial per a l’ensalada pagesa
El peix sec és un dels ingredients principals de l’ensalada pagesa. Un plat saludable que podeu elaborar tot just fent una visita a una de les nostres botigues Agromart.
Necessitareu patates, ceba, tomàtiga, pebre vermell torrat, pebre verd i crostons de pa. És una recepta tan antiga com senzilla i gustosa.
L’heu de tastar!
A Agromart, hi trobaràs aquest producte gourmet irresistible i que et transportarà al mar mediterrani. Passa per una de les nostres 23 botigues repartides per tota la illa de Mallorca i no t’oblidis de visitar el nostre apartat d’ofertes on podràs trobar productes d’Agromart i molts més productes en oferta. No et perdis aquesta oportunitat!