Recepta coca de pinya
Ingredients coca de pinya
- Caramel líquid
- Pinya Agromart
- Coca de quart
- 1/2 tassó d’aigua amb llimona sucada
- 1/2 lite de nata
- 2 làmines gelatina neutre
Elaboració recepta coca de pinya
1.
Posau a hidratar les dues fulles de gelatina en un recipient amb aigua. Untau un motlle desmuntable amb caramel líquid.
2.
Cobriu tota la base amb la pinya tallada a trossets petits. A sobre, col·locau-hi els trossos de la coca, formant una capa com més compacta millor, i reservau-ho.
3.
En una olla petita, posau a escalfar mig tassó d’aigua amb el suc d’una llimona i, en estar calent, posau-hi la gelatina hidratada. Remenau-ho fins que es dissolgui completament la gelatina, afegiu-hi la nata i, en aixecar el primer bull, retirau-ho del foc i abocau-ho damunt la coca.
4.
Amb l’ajuda d’una espàtula, procurau que la coca s’amari bé del líquid.
5.
Deixau refredar una mica i reservau la coca unes 24 hores dins la gelera. Per això és important preparar-la el dia abans de consumir. Si seguiu aquestes passes, passareu molt de gust de menjar-la!
Bon profit!
La cuina de
Maria Verger
Les receptes són com les instruccions de vol, ens porten els aliments i ingredients a meravellosos plats. I gràcies a la bona mà en la cuina de Maria Verger, podem oferir-te una especial selecció de receptes.