Coca de sobrassada
Ingredients coca de sobrassada
- 300 gr. de farina de força
- 300 gr. de sucre
- 4 ous
- 95 gr. d’oli de girasol
- 100 gr. de llet
- 1 paquet de llevat en pols ‘Canari’
- Sucre en pols
Preparació coca de sobrassada
1.
Mesclar bé els ingredients, estendre la pasta dins una llauna amb paper de forn, perquè no s’aferri la coca.
2.
Enfornar uns 10 minuts a 170 graus.
3.
Incorporar-hi les tallades de sobrassada o llonganissa.
4.
Tornar a enfornar 10 minuts més.
5.
Per acabar, posar-hi sucre en pols (opcional).
Bon Profit!
La cuina de
Maria Verger
Les receptes són com les instruccions de vol, ens porten els aliments i ingredients a meravellosos plats. I gràcies a la bona mà en la cuina de María Verger, podem oferir-te una especial selecció de receptes.