Llampuga amb pebres
Ingredients:
- Llampuga
- Un parell de patates
- 3 pebres vermells d’Agromart
- 1 cabeça d’alls
- 2 fulles de llorer
- 400 g de tomàtiga
- Sal al gust
- Pebre bo al gust
- Una branca o una culleradeta de moraduix
- Oli d’oliva
Elaboració:
1.
Preparar el llit de patates: tallam les patates en rodanxes i les fregim. Les col·locam en el plat per a què facin de llit a la llampuga.
2.
Condimentar i enfarinar la llampuga: posam sal i pebre bo a la llampuga i la passam per farina. Després, la fregim lleugerament fins que agafi color i la col·locam damunt les patates.
3.
Sofregir els pebres i l’all: rentam els pebres vermells i els feim trossos petits a mà. Separam una cabeça d’alls i ho sofregim tot junt a foc lent amb una mica d’oli d’oliva. Afegim un parell de fulles de llorer i ho deixam sofregir una estona.
4.
Afegir la tomàtiga: quan el pebre està gairebé cuit, afegim tomàtiga triturada al sofregit. Deixam que la salsa redueixi, tastam per rectificar de sal i espècies si cal, i deixam que es condimenti bé.
5.
Emplatar i servir: col·locam la salsa per damunt la llampuga i les patates. Per acompanyar aquest plat, recomanam un vi negre de la terra: l’amo en Tomeu de sa Sínia.
Bon profit!
La cuina de
Maria Verger
Les receptes són com les instruccions de vol, ens porten els aliments i ingredients a meravellosos plats. I gràcies a la bona mà en la cuina de Maria Verger, podem oferir-te una especial selecció de receptes.