Tomàtiga farcida
Ingredients recepta tomàtiga farcida
- 4 tomàtigues
- 100gr de cuixot
- mongeta fina
- 1 carabassí
- 150gr de formatge tendre
- farina
- llet
- sal
- nou moscada
- pebre bo
Elaboració tomàtiga farcida
1.
Buidar 4 tomàtigues d’Agromart i reservar la polpa.
2.
Sofregir 100 gr de cuixot salat tallat a trossets, una grapada de mongetes fines, un carabassí, 150gr de formatge tendre i la polpa de la tomàtiga.
3.
Farcir les tomàtigues i encalentir-les 5 minuts al microones.
4.
Per a la beixamel: torrar 2 cullerades de farina. Afegir-hi un tassó de llet, sal, nou moscada i pebre bo al gust. Cubrir les tomàtigues amb la beixamel i tornar-les a enfornar per a gratinar-les.
5.
Decorar amb puntes de espàrrecs i trossets de cuixot salat cuinat.
Bon Profit!
La cuina de
Maria Verger
Les receptes són com les instruccions de vol, ens porten els aliments i ingredients a meravellosos plats. I gràcies a la bona mà en la cuina de María Verger, podem oferir-te una especial selecció de receptes.