Albergínies farcides
Ingredients
- 4 o 5 albergínies
- 400g de carn picada de porc
- 1 ceba
- 1 all
- 1 cullerada de farina
- 1 pessic de “Jamaiques”
- 1 pessic de moraduix
- 1 tassonet de llet
- 1 ou
- Galeta picada
- Sal
- Pebre bo
Preparació Albergínies farcides
1.
Posarem una olla amb aigua i una mica de sal al foc per bullir les albergínies. Tallarem al llarg les albergínies en dues parts iguals. Les posarem a bullir uns 15-20 minuts, les escorrerem i deixarem refredar.
2.
Amb l´ajuda d´un ganivet i una cullera buidarem la polpa de l’albergínia i reservarem la pell (ha de quedar com una barqueta).
Sobre una taula de cuina picarem la polpa i la reservarem.
3.
En una graixonera, sofregirem, amb una mica d’oli d’oliva, la carn picada amb la ceba picada i l’all picat. Una vegada sofregit, hi afegirem la polpa de l’albergínia, el moraduix, les espècies i la sal. Ho barrejarem tot molt bé i hi afegirem la farina, la sofregirem una estoneta i tot seguit li tirarem la llet. Seguirem remenant i, en veure que es desprèn del fons, ja està llest.
4.
Deixarem refredar i amb aquesta preparació farcirem les pells de les albergínies. Amb una cullera la farcirem, la pinzellarem amb l’ou batut i la cobrirem amb galeta picada. Després, la col·locarem en una safata de forn amb una mica d’oli a la base.
5.
Una vegada acabat aquest procés, ho regarem tot amb una mica d’oli per sobre i ho enfornarem a 170 graus, devers mitja hora.
Bon Profit!
La cuina de
Maria Verger
Les receptes són com les instruccions de vol, ens porten els aliments i ingredients a meravellosos plats. I gràcies a la bona mà en la cuina de María Verger, podem oferir-te una especial selecció de receptes.