Apple Crumble
Ingredients compota de poma
- 1 culleradeta de vainilla
- 100-150 g de sucre moreno
- 2 cullerades d’aigua
- 6 pomes Granny Smith
- 60 g de mantega en trossos
Ingredients per al crumble
- 100 g de farina
- 70 g de mantega molt freda tallada en trossets
- 70 g de sucre Una mica de vainilla
Preparació compota de poma
1.
Pela les pomes, treu-los les llavors i talla en meitats grans. Aboca-les al got, juntament amb el sucre, la vainilla, l’aigua i la mantega.
2.
Posar la papallona a la thermomix i cuinar 15-20 minuts, 100ºC, gir a l’esquerra i velocitat cullera perquè es cogui una mica la poma (ho pots fer en una paella si ho prefereixes). Quedarà la poma en trossos “sencers”, no volem que quedi líquida, sinó que el que busquem és que tingui trossos.
Preparació crumble
1.
Posar tots els ingredients al got net, i programa 3 cops de turbo. Veuràs que el resultat serà una barreja terròsia, una mica granulada.
2.
Aboca en un motlle per a pastís o en una font la poma ja freda i a sobre posa el crumble cobrint tota la poma.
3.
Escalfa el forn a 180ºC amunt i avall i coure 30-40 minuts o fins que es formi una crosta daurada i cruixent.
4.
Serveix el apple crumble amb una bolla de gelat de vainilla.
Bon Profit!
La cuina de
Maria Verger
Les receptes són com les instruccions de vol, ens porten els aliments i ingredients a meravellosos plats. I gràcies a la bona mà en la cuina de María Verger, podem oferir-te una especial selecció de receptes.