Caragols amb salseta
Ingredients caragols
- 1 kg de caragols (a Agromart n’hi ha de congelats i de cuinats, preparats per consumir).
- 1 manat d’herbes aromàtiques d’Agromart.
- 2 pebres coents.
- 4 cullerades de sal.
- 1 cabeça d’alls.
- 1 tallada de sobrassada.
- 1 tros de cuixot salat.
- Aigua.
Ingredients salseta
- ¼ de carn capolada
- 1 ceba
- 500 gr de tomàtiga triturada Agromart
- Moraduix
- Llorer
- Sal i oli
Preparació caragols amb salseta
1.
Coure els caragols amb tots els ingredients abans esmentats durant una hora i mitja.
2.
Han de quedar ben coberts d’aigua.
3.
A part, sofregir la salsa de tomàtiga amb la carn capolada i la resta d’ingredients.
4.
Integrar-ho tot.
Bon Profit!
La cuina de
Maria Verger
Les receptes són com les instruccions de vol, ens porten els aliments i ingredients a meravellosos plats. I gràcies a la bona mà en la cuina de María Verger, podem oferir-te una especial selecció de receptes.