Espaguetis de carabassí
Ingredients espaguetis de carabassí:
- 2 carabassins
- 1 ceba
- 200g de xampinyons laminats Agromart
- pasta de trufa
- 50g de crema de formatge
- formatge parmesà ratllat
- oli d’oliva verge, sal i pebre bo
Preparació espaguetis de carabassí
1.
Fer trossos de carabassí prims a l’estil espagueti (es pot fer amb ganivet o amb un espiralitzador).
2.
Tallar la ceba i els bolets finets.
3.
En una paella greixada amb oli d’oliva verge extra i a foc mitjà, afegir la ceba i deixar que es cogui uns 10 minuts. Després afegir els xampinyons, sal i pebre negre i cuinar 5 minuts més.
4.
Incorporar els espaguetis de carabassí i saltejar-ho tot 2 minuts més sense aturar de remenar.
5.
Afegir el formatge crema i la salsa de trufa. Integrar-ho tot bé i deixar 1 minut més. Servir amb parmesà per damunt.
Bon Profit!
La cuina de
Maria Verger
Les receptes són com les instruccions de vol, ens porten els aliments i ingredients a meravellosos plats. I gràcies a la bona mà en la cuina de María Verger, podem oferir-te una especial selecció de receptes.