Truita de patata amb verdures
Ingredients
- Mig quilo de patates
- 1 pebre vermell petit
- 1 albergínia petita
- 1 ceba
- 8 o 9 ous
Preparació truita de patata amb verdures
1.
Pelam les patates i les tallam a daus. Hi afegim sal. També tallam la ceba, el pebre i l’albergínia a daus petits i hi afegim sal al gust.
2.
Dins una paella hi posarem oli d’oliva i, en estar calent, hi fregirem les patates.
3.
Després de fer la primera girada ja hi podem anar afegint, per aquest ordre, la ceba, el pebre i l’albergínia. Anar-ho fregint tot junt, i quan la patata i la ceba ja hagin agafat color, ho retiram del foc i ho colam per llevar l’excés d’oli.
4.
En un bol fondo hem de batre els ous amb un poc de sal. Després els mesclam amb les patates i les verdures fregides.
5.
Una vegada s’hagi mesclat bé, feim la truita. Volta i volta. Molt important! El plat per girar la truita ha de tenir el mateix diàmetre o una mica manco que la paella.
Bon Profit!
La cuina de
Maria Verger
Les receptes són com les instruccions de vol, ens porten els aliments i ingredients a meravellosos plats. I gràcies a la bona mà en la cuina de María Verger, podem oferir-te una especial selecció de receptes.