Bescuit glacé de torró
Ingredients Bescuit glacé de torró
- 125g de torró fluix ( tipus Xixona)
- 100ml de llet
- 100ml de nata
- 125g de sucre
- 3 ous
- 250g de nata muntada
Preparació Bescuit glacé de torró
1.
Muntarem 250g de nata i reservarem. Separarem els vermells d’ou dels blancs.
2.
Mesclarem els vermells amb el sucre fins que canvii el color.
3.
Triturarem el torró amb la llet i la nata amb una batedora o processador d’aliments.
4.
Ara mesclarem les tres preparacions i ho posarem dins un recipient que pugui anar al congelador.
5.
Per servir es posa el motlle una segons en aigua calenta i es gira. Es serveix amb un poc de xocolata calenta per damunt. És millor preparar-ho un dia o dos abans, perquè quedi més consistent.
Bon Profit!
La cuina de
Maria Verger
Les receptes són com les instruccions de vol, ens porten els aliments i ingredients a meravellosos plats. I gràcies a la bona mà en la cuina de María Verger, podem oferir-te una especial selecció de receptes.