• Skip to main content
  • Skip to header right navigation
  • Skip to site footer
Agromart logo

Agromart

Pagesos de tota la vida

  • Botigues
    • Agromart Mallorca
  • Productes
    • Agromart
    • Carn
    • Espécies
    • Fruites i verdures
    • Gelats
    • Forn
    • Fruits Secs
    • Ous
    • Peix i Marisc
    • Sucs i Begudes
    • Vins
    • Catàleg
  • En Oferta
  • Nosaltres
  • Receptes
  • Notícies
    • L’Empresa
    • Productes
    • Esport
  • Contacte
  • ESP /
  • ENG /
  • DE /
recepta canelons de bolets i gambes Agromart

Canelons de bolets i gambes

Ingredients Canelons de bolets i gambes

  • 100g de xampinyons
  • 100g de bolets variats
  • 1 pastanaga
  • 1 ceba tendre petita
  • 1 all
  • 200g de gambes pelades congelades
  • 1 cullerada sopera de Maizena
  • Mitja copa de vi blanc sec
  • 100g de crema de formatge
  • 10 làmines de canelons
  • 100g de mescla de formatges ratllats (emmental, mozzarella, gouda, cheddar)
  • 30g d’oli d’oliva Ecològic extra
  • Sèsam
  • Sal i pebre bo

Ingredients beixamel

  • 500 ml de llet
  • 1 cullerada sopera de mantega
  • 2 cullerades soperes de Maizena
  • Sal i pebre bo
  • Nou moscada
  • Mitja copa de Pedro Ximénez

Preparació Canelons de bolets i gambes amb beixamel

1. Per començar posarem les plaques dels canelons en aigua calenta. Tallarem la ceba i l’all molt petit. Tallarem els xampinyons, els bolets i la pastanaga a daus molt petits. Netejarem les gambes i les tallarem per la meitat.

2. En una paella sofregirem la ceba i l’all. Quan la ceba comenci a canviar el color, hi afegirem els xampinyons, els bolets, la pastanaga, sal i pebre bo al gust i hi posarem el vi. Anam remenant uns 10 minuts i hi afegirem les gambes. Seguim remenant uns minuts més. Incorporam la Maizena i el formatge cremós i seguim remenant fins que tenguem una pasta lligada i cremosa. Reservam i deixarem refredar.

3. Preparació Beixamel: Dins el vas d’un robot de cuina hi posam tots els ingredients menys el tassó de Pedro Ximénez (8 minuts-100- velocitat 4). Una vegada ha baixat la temperatura a 50 graus hi ficarem el Pedro Ximénez (4 minuts velocitat 5).

4. Farcirem les plaques de canelons amb la barreja de bolets i gambes i els col·locarem dins un recipient untat d’oli que pugui anar al forn. En tenir tots els canelons farcits, els cobrirem amb la salsa beixamel.

5. Finalment ho cobrirem tot amb la barreja de formatges i ho posarem al microones uns 15-20 minuts. Ho servirem amb ruca i llavors de sèsam.

Bon Profit!

recepta canelons de bolets i gambes Agromart
recepta canelons de bolets i gambes Agromart
recepta canelons de bolets i gambes Agromart
recepta canelons de bolets i gambes Agromart
recepta canelons de bolets i gambes Agromart
recepta canelons de bolets i gambes Agromart
recepta canelons de bolets i gambes Agromart
recepta canelons de bolets i gambes Agromart
recepta canelons de bolets i gambes Agromart
recepta canelons de bolets i gambes Agromart
recepta canelons de bolets i gambes Agromart
recepta canelons de bolets i gambes Agromart
recepta canelons de bolets i gambes Agromart
recepta canelons de bolets i gambes Agromart
recepta canelons de bolets i gambes Agromart
recepta canelons de bolets i gambes Agromart
recepta canelons de bolets i gambes Agromart
recepta canelons de bolets i gambes Agromart
recepta canelons de bolets i gambes Agromart
recepta canelons de bolets i gambes Agromart
recepta canelons de bolets i gambes Agromart
recepta canelons de bolets i gambes Agromart
recepta canelons de bolets i gambes Agromart
recepta canelons de bolets i gambes Agromart
recepta canelons de bolets i gambes Agromart
recepta canelons de bolets i gambes Agromart
recepta canelons de bolets i gambes Agromart
recepta canelons de bolets i gambes Agromart
recepta canelons de bolets i gambes Agromart
Apple Crumble recepta compota de poma Agromart recepta Maria Verger

La cuina de
Maria Verger

Les receptes són com les instruccions de vol, ens porten els aliments i ingredients a meravellosos plats. I gràcies a la bona mà en la cuina de María Verger, podem oferir-te una especial selecció de receptes.

Facebook
Facebook
Instagram
Instagram
recepta canelons de bolets i gambes Agromart
Entrada anteriorrecepta crema porros vichyssoice AgromartVichyssoise – crema de porros
Següent entrada‘Arrels’ Espot Agromart 2024Espot Agromart 2024 Arrels
▸ Receptes  

Sidebar

Troba la teva botiga

AGROMART
Totes les botigues →

Entrades recents

  • Com fer panades recepta
  • Horari especial Agromart Pasqua 2025
  • cocarrois recepta
  • recepta rotllet de col farcit
  • Coca de sobrassada i sucre recepta
  • Coca de tomàtigues xerri
  • La Bonanova
  • recepta llom amb col
  • Taules de formatges
  • agropremi del mes 2025 Agromart
recepta cocarrois farcit amb verdures i botifarró Agromart

cocarrois recepta

Agromart

  • Botigues
  • Esport
  • L'Empresa
  • Mallorca
  • Productes
  • Receptes
  • varietat local

regala salut

des de 30€

Targetes Regal

Obsequia els teus éssers estimats amb les molt pràctiques i elegants targetes recarregables d’Agromart.

Més informació →
Targetes regal

“Si tens salut i felicitat, tens la riquesa que necessites. Si també dones suport als productors locals i consumeixes aliments de temporada, fas que tot vagi millor. Tots som un organisme.”

Agromart i Fundació HOPE Mallorca

Agromart i Fundació HOPE: suport i menys malbaratament

La terra és un préstec

La terra és un préstec

✆ Tel. 971 64 74 56

  • Botigues
  • Catàleg
  • Nosaltres
  • Productes
  • Treballa
  • Notícies

▸   Les nostres Ofertes

Contacte →
ℹ Portal del personal

Les nostres botigues

Alaró

Artà

Binissalem

Blanquerna

Bunyola

Campos

Can Picafort

Carrer d’Aragó

Catalunya

Es Cruce

Es Secar de la Real

Felanitx

Inca

La Bonanova

Maioris

Manacor

Pollença

Porreres

Port d’Alcúdia

Portals Nous

Sa Cabaneta – Marratxí

Santa Ponça

Santanyí

Sineu

Sóller

Son Oliva

Son Rapinya

Son Rossinyol

AGROMART logo

Segueix-nos a les xarxes

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • CAT /
  • ESP /
  • ENG /
  • DE /

© 2024 · AGROMART · Tots els drets reservats · Avís Legal i Política de Privacitat · Ús de Cookies