Coca de ceba i figues
Ingredients recepta coca de ceba i figues
- 60g d’oli d’oliva
- 80g de sifó
- 25g de mantega
- 100g de farina integral d’espelta
- 200g de farina de blat ecològica d’Agromart
- Safata de figues Agromart
- Formatge de cabra (opcional)
- sobrassada Agromart (opcional)
Elaboració coca de ceba i figues
1.
Preparació de la massa: Integra tots els ingredients dins un recipient i amassa la pasta amb un corró fins que quedi uniforme.
2.
Formació de la base: Estira la massa dins un motlle, procurant que quedi una capa fina i uniforme. Fes-li forats amb una forqueta.
3.
Primera fornada: Enforna la base uns 10 minuts a 200 graus perquè es cogui lleugerament.
4.
Preparació del farcit: Talla la ceba a juliana i sofregeix-la a foc lent fins que quedi tendra. Reparteix la ceba uniformement sobre la base i afegeix-hi les figues tallades a rodanxes. Pots afegir-hi opcionalment sobrassada o formatge de cabra.
5.
Fornada final: Torna a enfornar la coca a 200 graus fins que la ceba agafi color.
Bon Profit!
La cuina de
Maria Verger
Les receptes són com les instruccions de vol, ens porten els aliments i ingredients a meravellosos plats. I gràcies a la bona mà en la cuina de María Verger, podem oferir-te una especial selecció de receptes.