
Com fer cocarrois recepta
Descobreix la recepta de cocarrois amb verdures, elaborada amb ingredients d’Agromart. Una eleaboració típica de pasqua a Mallorca.
Ingredients necessaris per cocarrois de verdures:

Ingredients per fer la pasta dels cocarrois:
- 2 tassons d’aigua
- 1 tassó d’oli d’oliva verge extra
- 10 gr de llevat
- Sal
- Farina normal
Ingredients per fer el farcit dels cocarrois:
- Col
- Colflori
- Grells
- Panses
- Botifarró
- Sal
- Pebre bo
- Pebre bord de tap de cortí
- Oli d’oliva
Pases per cuinar cocarrois típics:
1. Preparació de la pasta
Primer farem la pasta, perquè necessita reposar uns 20 minuts. Hem d’integrar l’aigua, l’oli i el llevat i anar afegint farina fins que ens quedi la textura adequada.








2. Preparació de la verdura i espècies
Després tallarem la verdura ben petita perquè no ens faci forats al cocarroi quan es cogui. Ho mesclam amb les espècies i ja podem preparar la base del cocarroi.












3. Feim bolles i estiram la pasta
Feim bolles d’uns 100 gr de pasta i les estiram amb un aprimador.




4. Farciment amb ingredients tradicionals
Després hi posam una grapada de panses, dos trossos de botifarró i la verdura, que hem d’escórrer perquè no tingui massa aigua.


5. Tancat i enfornat del cocarroi
Tancam la pasta i juntam amb els dits les dues parts. Feim un tortell i enfornam aproximadament una hora a 180º.
Bon profit!








La cuina de
Maria Verger
Les receptes són com les instruccions de vol, ens porten els aliments i ingredients a meravellosos plats. I gràcies a la bona mà en la cuina de Maria Verger, podem oferir-te una especial selecció de receptes.