Pastís de coco
Ingredients
- 4 ous
- 1 pot petit de llet condensada
- El mateix pot de llet normal
- 200 g de coco rallat
- Sucre cremat
Preparació pastís de coco
1.
Preescalfa el forn a 180ºC (també es pot fer al microones a màxima potència).
2.
Dins un plat fondo, batre els ous amb la llet i la llet condensada fins que estigui tot ben integrat.
3.
Afegeix el coco rallat a la mescla (reservant un poquet per decorar) i remena bé. Unta un motlle amb sucre cremat i hi tira la mescla anterior.
4.
Col·loca el motlle dins una safata més gran i omple-la amb aigua fins a la meitat del motlle per fer un bany maria. Enforna el pastís durant uns 40-45 minuts si ho fas en forn convencional o uns 20 minuts si ho fas en microones, fins que qualli com un flan.
5.
Deixa refredar el pastís abans de desemmotllar-lo i decora amb el coco rallat reservat.
Bon profit!
La cuina de
Maria Verger
Les receptes són com les instruccions de vol, ens porten dels aliments i ingredients a meravellosos plats. I gràcies a la bona mà en la cuina de María Verger, podem oferir-te una especial selecció de receptes.