Escaldums de Pilotes
Ingredients
- Carn picada
- Ceba
- Picadillo d’alls i julivert
- Sal
- Be
- Bre bo
- Ous
- Escaldums
- Pollastre
- Tomàtiga
- Moraduix
- Llorer
- Brandi
- Aigua
- Sal
- Pebre bo
- Cabessa d’alls
- Patates
- Picada d’ametlles torrades
Preparació
1.
Mesclau la canr picada amb la sal, el pebre bo, la ceba ratllada, el picadillo d’all i julivert i l’ou. Ha de quedar ben mesclat i lligat.
2.
Començau a formar les bolletes enfarinades. Una vegada fetes les fregiu fins que tenguin un color daurat.
3.
Dins una greixonera començau a sofregir la carn de pollastre i les costellestes de porc, hi posau sal i pebre bo, en tenir color torradet hi posau la ceba trossejada i remenau fins que sigui un poc transparent, tot seguit hi tirau la tomàtiga de ramallet ratllada, segiu fent aquest sofregit i posau tots els ingredients per aquest ordre llorer, moraduix,brandy o vi sec, rectificau de sal i acontinuació hi posau aigua, (ha de cubrir com a tres dits per damunt el sofregit) afegiu sal i ho deixau bollir a foc suau fins que la carn es cuita.
4.
Mentrestant palau les patates, les tallau a daus i les fregiu.
5.
Quan la carn es cuita tastau el brou, si es necessari rectificau de sal, posau les patates, les pilotes i la picada d’ametlles dins la greixonera.
6.
En començar a bollir de nou, apagau el foc, ho deixau reposar una estoneta (si ho podeu resistir).
I… ¡bon profit!
La cuina de
Maria Verger
Les receptes són com les instruccions de vol, ens porten dels aliments i ingredients a meravellosos plats. I gràcies a la bona mà en la cuina de María Verger, podem oferir-te una especial selecció de receptes.