• Skip to main content
  • Skip to header right navigation
  • Skip to site footer
Agromart logo

Agromart

Pagesos de tota la vida

  • Botigues
    • Agromart Mallorca
  • Productes
    • Agromart
    • Carn
    • Espécies
    • Fruites i verdures
    • Gelats
    • Forn
    • Fruits Secs
    • Ous
    • Peix i Marisc
    • Sucs i Begudes
    • Vins
    • Catàleg
  • En Oferta
  • Nosaltres
  • Receptes
  • Notícies
    • L’Empresa
    • Productes
    • Esport
  • Contacte
  • ESP /
  • ENG /
  • DE /
Escaldums de Pilotes

Escaldums de Pilotes

Ingredients

  • Carn picada
  • Ceba
  • Picadillo d’alls i julivert
  • Sal
  • Be
  • Bre bo
  • Ous
  • Escaldums
  • Pollastre
  • Tomàtiga
  • Moraduix
  • Llorer
  • Brandi
  • Aigua
  • Sal
  • Pebre bo
  • Cabessa d’alls
  • Patates
  • Picada d’ametlles torrades

Preparació

1. Mesclau la canr picada amb la sal, el pebre bo, la ceba ratllada, el picadillo d’all i julivert i l’ou. Ha de quedar ben mesclat i lligat.

2. Començau a formar les bolletes enfarinades. Una vegada fetes les fregiu fins que tenguin un color daurat.

3. Dins una greixonera començau a sofregir la carn de pollastre i les costellestes de porc, hi posau sal i pebre bo, en tenir color torradet hi posau la ceba trossejada i remenau fins que sigui un poc transparent, tot seguit hi tirau la tomàtiga de ramallet ratllada, segiu fent aquest sofregit i posau tots els ingredients per aquest ordre llorer, moraduix,brandy o vi sec, rectificau de sal i acontinuació hi posau aigua, (ha de cubrir com a tres dits per damunt el sofregit) afegiu sal i ho deixau bollir a foc suau fins que la carn es cuita.

4. Mentrestant palau les patates, les tallau a daus i les fregiu.

5. Quan la carn es cuita tastau el brou, si es necessari rectificau de sal, posau les patates, les pilotes i la picada d’ametlles dins la greixonera.

6. En començar a bollir de nou, apagau el foc, ho deixau reposar una estoneta (si ho podeu resistir).

I… ¡bon profit!

Coca de pebres torrats

La cuina de
Maria Verger

Les receptes són com les instruccions de vol, ens porten dels aliments i ingredients a meravellosos plats. I gràcies a la bona mà en la cuina de María Verger, podem oferir-te una especial selecció de receptes.

Facebook
Facebook
Instagram
Instagram
Escaldums de Pilotes
Escaldums de Pilotes
Entrada anteriorSom territoriSom territori
Següent entrada‘Protagonistes’
▸ Receptes  

Sidebar

Troba la teva botiga

AGROMART
Totes les botigues →

Entrades recents

  • Com fer panades recepta
  • Horari especial Agromart Pasqua 2025
  • cocarrois recepta
  • recepta rotllet de col farcit
  • Coca de sobrassada i sucre recepta
  • Coca de tomàtigues xerri
  • La Bonanova
  • recepta llom amb col
  • Taules de formatges
  • agropremi del mes 2025 Agromart
Gelat de tambor d'ametlla Agromart

Gelat de tambor d’ametlla Agromart

Agromart

  • Botigues
  • Esport
  • L'Empresa
  • Mallorca
  • Productes
  • Receptes
  • varietat local

regala salut

des de 30€

Targetes Regal

Obsequia els teus éssers estimats amb les molt pràctiques i elegants targetes recarregables d’Agromart.

Més informació →
Targetes regal

“Si tens salut i felicitat, tens la riquesa que necessites. Si també dones suport als productors locals i consumeixes aliments de temporada, fas que tot vagi millor. Tots som un organisme.”

Es Garrover

Johannis, Es Garrover de Mallorca

Tabla de quesos

Taules de formatges

✆ Tel. 971 64 74 56

  • Botigues
  • Catàleg
  • Nosaltres
  • Productes
  • Treballa
  • Notícies

▸   Les nostres Ofertes

Contacte →
ℹ Portal del personal

Les nostres botigues

Alaró

Artà

Binissalem

Blanquerna

Bunyola

Campos

Can Picafort

Carrer d’Aragó

Catalunya

Es Cruce

Es Secar de la Real

Felanitx

Inca

La Bonanova

Maioris

Manacor

Pollença

Porreres

Port d’Alcúdia

Portals Nous

Sa Cabaneta – Marratxí

Santa Ponça

Santanyí

Sineu

Sóller

Son Oliva

Son Rapinya

Son Rossinyol

AGROMART logo

Segueix-nos a les xarxes

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • CAT /
  • ESP /
  • ENG /
  • DE /

© 2024 · AGROMART · Tots els drets reservats · Avís Legal i Política de Privacitat · Ús de Cookies