Receptes típiques d’Agromart del mes d’abril
Mallorca compta amb una gran diversitat culinària i, per això, a Agromart ens encanta oferir-vos receptes!
La nostra illa ofereix ingredients únics i tradicionals que han enriquit la nostra gastronomia al llarg dels anys.
A continuació, trobaràs una selecció de receptes típiques mallorquines, així com creacions modernes d’Agromart ideals per a gaudir durant el mes d’abril.
Els crespells són unes galletes dolces i cruixents que a Mallorca no falten durant la Setmana Santa. Amb una pasta suau feta de farina, saïm, sucre i un toc de vi dolç, són perfectes per compartir amb la família o els amics durant les festes.
La preparació és senzilla: es pasten els ingredients, es donen forma amb motlles i es couen al forn fins que agafen aquell color daurat tan característic. Un cop fets, molts els empolvoren amb sucre per donar-los un toc encara més dolç.
Fer crespells per Pasqua és una tradició tan nostra com gaudir de la primavera. Prova de fer-los i omple la teva cuina d’aquesta aroma tan especial de Mallorca!
Un Clàssic Mallorquí els caragols amb salseta, són un plat ben estimat a Mallorca, sobretot durant les festes de Sant Marc. Aquesta recepta combina caragols bullits amb herbes, sobrassada i cuixot amb una salseta de tomàtiga i carn que ho fa irresistible.
A Mallorca, menjar caragols és tan normal com menjar crispetes al cinema. La seva preparació té un toc especial: primer es couen els caragols amb aromes i després es fa una salsa ben gustosa que lliga tot el plat.
Anima’t a fer aquesta recepta i gaudeix d’un trosset de Mallorca a la teva taula. Bon profit!
Noves receptes Agromart
I tu, què opines?
Quina és la recepta típica d’aquest mes per a tu?
Fes-nos-ho saber a través de les nostres xarxes socials d’Agromart i comparteix els teus plats preferits amb nosaltres!