Rotllo de patata farcit amb tonyina
Ingredients rotllo de patata farcit amb tonyina:
Per al purè de patates
- 6 patates
- 100ml de llet
- 1 cullerada de mantega
Per al farcit
- 100ml de tomàtiga triturada d’Agromart
- 3 ous bullits
- 1 pot petit d’olives farcides
- 200gr de tonyina
- Sal, oli, pebre bo i nou moscada al gust.
Elaboració rotllo de patata farcit amb tonyina
1.
Bull les patates, xafa-les i mescla-les amb la llet i la mantega, afegint-hi sal i nou moscada al gust.
2.
Per a la salsa, sofregeix tomàtiga, ou bullit, tonyina i olives.
3.
Estira el puré damunt un paper de plata banyat amb aigua i prepara el farcit.
4.
Ajuda’t del paper per donar-li forma de rotllo.
5.
És un plat que s’ha de menjar fred.
Bon Profit!
La cuina de
Maria Verger
Les receptes són com les instruccions de vol, ens porten els aliments i ingredients a meravellosos plats. I gràcies a la bona mà en la cuina de María Verger, podem oferir-te una especial selecció de receptes.