Vichyssoise
Ingredients
- 4 porros (la part més blanca)
- 1 ceba
- 50g de mantega
- 1 patata grossa
- 600 ml de brou de pollastre i vedella
- Sal i pebre bo al gust
- “Ciboulette”
Preparació Vichyssoise amb procesador d’aliments (crema de porros)
1.
Tallarem els porros a rodanxes d’uns dos centímetres. Tallarem la ceba en quatre parts.
2.
Ho posarem tot dins el vas del processador d’aliments i ho capolarem 4 minuts a velocitat 7-10. Baixarem el capolat amb l’espàtula, incorporarem la mantega i sofregirem 8 minuts (varoma – velocitat 1).
3.
Hi posarem la patata tallada a daus grossos i seguirem sofregint 3 minuts (varoma- velocitat 1).
4.
Hi afegirem el brou, la sal i el pebre bo, ho deixarem coure 15 minuts (100- velocitat 1).
5.
Rectificarem de sal si fa falta, ho deixarem refredar i ho triturarem 1 minuts (velocitat progressiva 5-7-10). Es serveix freda de la gelera amb un poc de cibulet per damunt.
Bon Profit!
La cuina de
Maria Verger
Les receptes són com les instruccions de vol, ens porten els aliments i ingredients a meravellosos plats. I gràcies a la bona mà en la cuina de María Verger, podem oferir-te una especial selecció de receptes.