
Coca de sobrassada i sucre recepta
Descobreix la recepta mallorquina coca de sobrassada i sucre, elaborada amb ingredients d’Agromart. Autenticitat i tradició a la teva taula!
Ingredients necessaris per coca de sobrassada i sucre:

- 60 ml de llet
- 60 ml d’oli de gira-sol
- 30 ml de saïm fos
- 225 gr de farina normal
- Sobrassada
- sucre
Pases per cuinar coca de sobrassada i sucre:
1. Preparació de la massa perfecta
En un recipient, integra la llet, l’oli i el saïm amb la farina. Remena manualment fins que la massa tengui la textura desitjada.






2. Estirat i afinat per a una coca cruixent
Estira la pasta damunt un paper de forn i, amb l’ajuda d’un aprimador, dona-li forma fins que quedi extremadament fina.



3. Un toc d’oli per potenciar el sabor
A continuació, unta-la amb un poc d’oli. Pots fer-ho amb l’ajuda d’un pinzell.



4. El contrast dolç i salat que enamora
Distribueix la sobrassada i escampa el sucre per tota la coca perquè cada mossegada sigui deliciosa.




5. Cocció perfecta per a una textura cruixent
Enforna la coca damunt la reixa del forn (això és important perquè quedi ben cruixent) uns 20 minuts a 210 graus.
Bon profit!






La cuina de
Maria Verger
Les receptes són com les instruccions de vol, ens porten els aliments i ingredients a meravellosos plats. I gràcies a la bona mà en la cuina de Maria Verger, podem oferir-te una especial selecció de receptes.