Coca de pebres torrats
Ingredients
- 5 pebres vermells grossos
- 3 alls
- Un poc de julivert
- Sal
- Pebre bo
- Oli d’oliva verjo extra
Per a fer la pasta
- 70 g d’oli de girasol
- 100 g de sifó o aigua amb gas
- Com una nou de saïm
- Un polsim de sal
- La farina que es beu (300-350 g)
Preparació
1.
Rentau el pebres i aixugau-los. Untau-los amb oli i torrau-los al forn uns 30 minuts a 210 graus. Pelau-los i feis tires amb la mà.
2.
Preparau una picada amb els alls i el julivert. Mesclau la picada amb els pebres, la sal, el pebre bo i un poquet d’oli d’oliva verjo extra.
3.
Per fer la pasta mesclau tots els ingredients I pastau fins que tengueu una massa fina, que no s’aferri i bona d’estirar. Deixau reposar una estoneta.
4.
Estirau la pasta amb s’aprimador o amb sa mà damunt un paper de forn.
5.
Una vegada estirada al vostre gust (a jo m’agrada molt prima) col.locau els pebres per damunt la pasta, que quedi ben coberta i l’enfornam a la part baixa del forn a 200 graus en fer 1/2 miram com està de color i si ens agrada la pasta més cuita o menys la tenim un poc més dins el forn o la traiem.
Opcional: Si pot posar tonyina, sardineta, bacó… al gust del consumidor.
La cuina de
Maria Verger
Les receptes són com les instruccions de vol, ens porten dels aliments i ingredients a meravellosos plats. I gràcies a la bona mà en la cuina de María Verger, podem oferir-te una especial selecció de receptes.