Coca de taronja
(Amb processador d’aliments)
Ingredients
- 1 Taronja
- 200 gr. de sucre
- 3 ous
- 100 gr. d’oli de girasol/oli d’oliva arbequina
- 1 iogurt natural
- 250 gr de farina
- 1 sobre de llevadura
- 1 pessic de sal
- 30 gr de saïm per untar el motlle
Preparació: 10’
Encendre el forn a 180º aprox.
1.- Posau el sucre, la taronja pelada i feta 4 trossos, el ous sencers (3’-37º- vel 5)
2.- Afegiu l’oli i el iogurt (15’’- vel 2)
3.- Posau la farina, la llevadura amb pols i un pessic de sal (15’’ – vel 3)
4.- Untau amb saïm el motlle i empolvau amb farina
5.- Posau dins el motlle la prepparació i enfornau uns 30’ amb calor d’abaix i d’alt (i si el forn ho perment també amb “turbo”).
Girau en calent i deixau refredar damunt un reixeta.
La cuina de
Maria Verger
Les receptes són com les instruccions de vol, ens porten dels aliments i ingredients a meravellosos plats. I gràcies a la bona mà en la cuina de María Verger, podem oferir-te una especial selecció de receptes.