Confitura d’albercocs
Ingredients
- 1 kg d’albercocs
- 500 / 700 g de sucre
- El suc de 1/2 llimona
- Un tros de branca de canyella (opcional)
Preparació
1.
Posau dins l’olla els albercocs trossejats i sense pinyol amb el sucre, el suc de llimona i si en voleu, un poc de canyella.
2.
Deixa-ho reposar i quan facin suquet ho posau al foc a bollir durant 40′. Remenau de tan en tan i vigilau que no es cremi.
3.
Baixau el foc i seguiu remenant. En haver cuit 40′ deixau-la refredar i si vos agrada la textura (en refredar torna un poc més consistent)tornau-la posar al foc i en bollir l’empotau en calent (els pots han d’estar esterilitzats).
4.
Heu de fer el pot ben ple i capgirau-ho tot d’una. Ho deixau refredar i la podeu degustar en voler.
5.
Si voleu que tengui més consistència la deixau bollir 1/2 h més. Tambe si vos sgrada la textura més fina la podeu passar per una batedora abans de bollir.
La cuina de
Maria Verger
Les receptes són com les instruccions de vol, ens porten dels aliments i ingredients a meravellosos plats. I gràcies a la bona mà en la cuina de María Verger, podem oferir-te una especial selecció de receptes.