
Els productes que t’oferim són especials, i un d’ells és sens dubte l’oferta de formatges i iogurts naturals de Son Jover, una formatgeria mallorquina radicada a Inca que treballa amb espècies autòctones.
Son Jover consta d’una superfície en explotació agrària i ramadera d’unes 960 hectareas, on el nostre ramat cada dia pastura un mínim de 7 hores. La qual cosa proporciona a la llet aromes i sabors únics.

Destaquem a més dels seus formatge d’autor, la seva gamma de iogurts de llet d’ovella i quefir. Elaborats a partir de llet pasteuritzada d’Ovella Vermella Mallorquina a la qual només s’addicionen Thermoplhylus. Veuràs que aquests iogurts tenen una extraordinària textura mantegosa i dura, sabor de llet fresca i pastures amb un sabor melós.
Defensant el local, les races d’ovelles autòctona i els formatgers locals no sols protegeixes el teixit productiu de l’illa, cuida les teves alimentació i promous un consum local conscient.