Conserva de tomàtiga
Ingredients
- Tomàtigues de pera madures
Preparació
1.
Per començar, fer un tallet a les tomàtigues i escaldar amb aigua que bull.
2.
Les hem de treure aviat i les deixarem refredar.
3.
Un cop fredes les podrem pelar amb molta facilitat.
4.
Les podem fer trossos o meitats com més ens agradin i les col·locarem dins pots de vidre esterilitzats (les hem fet bullir 20’ juntament amb les tapadores). Procurarem pitjar-les perquè no quedi res d’aire entre els trossos i la conserva no es faci malbé.
5.
Omplirem el pot fins a la vora i el taparem assegurant que quedi ben tapat.
6.
Una vegada que tenim tots els pots plens prepararem una olla gran amb aigua abundant, li ficarem un drap i damunt el drap i col·locarem els pots. També hi posarem un drap entre ells perquè no xoquin en bullir. L’aigua ha de cobrir els pots totalment. Les deixem bullir 30’ i sense tocar res les deixarem refredar dins la mateixa olla. En estar refredats els podem treure i guardar al rebost per consumir a l’hivern.
Bon profit!
La cuina de
Maria Verger
Les receptes són com les instruccions de vol, ens porten dels aliments i ingredients a meravellosos plats. I gràcies a la bona mà en la cuina de María Verger, podem oferir-te una especial selecció de receptes.